sâmbătă, 17 ianuarie 2009

The war of our life

Acum ceva ani ... mai exact 6 ... pe vremea cand inca faceam cursul de actorie la Scoala Populara de Arte, asteptam intr-o sala micuta alturi de mai multi colegi sa inceapa repetitia. In mijlocul nostru era un casetofon cu CD-Player mare, care arata cu o minge de rugby. Cand intrase, una dintre colege adusese cu ea un CD de care era foarte mandra, tocmai il adusese mama ei din State. Pentru ea acea formatie era totul ... pentru mine, atunci, erau niste necunoscuti. A deschis carcasa, a pus CD-ul in locul celui care canta deja si dupa ce a apasat play a intrat intr-o stare parca de transa. Numai cand am ascutat melodia mai bine am inteles de ce. Mesajul era brutal si subtil in aceelasi timp. Am aruncat repede o privire la carcasa incercand sa inteleg cum se numeste melodia. Am vazut si de atunci nu poate sa nu ma treaca un fior de fiecare data cand o ascult (desi au mai avut si alte albume si alte melodii excelente nici una nu m-a impresionat atat de mult). Pe carcasa impecabila a CD-ului scria Coldplay - A rush of blood to the head. Si nu m-a captivat cat de bine suna melodia, m-au captivat doua versuri"He said Oh I'm going to buy a gun and start a war/If you can tell me something worth fighting for!". Si pana la urma, in viata la asta se reduc multe dintre lucuri ... merita sa lupti pentru ele? Daca da, fa rost de arma potrivita si mergi in directia pe care ti-o doresti!

EU UNUL AM GASIT DOUA LUCRURI PENTRU CARE MERITA SA-MI CUMPAR O ARMA! TU?

2 comentarii:

  1. hmm... mie imi place f mult Coldplay. Sa asculti si "42": "those who are dead/are not dead/they're just living in my head". Au mereu mesaje interesante.
    Ma bucur sa te gasesc pe aici, draga Cata ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. cat imi place si articolul asta!!:)
    eu sincer as prefera sa pornesc razboiul cu un zambet decat cu o arma:-), dar sunt cu totul de acord cu tine: daca nu ai pentru ce sa lupti in fiecare zi, atunci pentru ce sa te trezesti in fiecare dimineata?

    RăspundețiȘtergere